Kabine Toplantısı Bugün Gerçekleşiyor! Masadaki Konular Belli Oldu!

Kabine Toplantısı Bugün Gerçekleşiyor! Masadaki Konular Belli Oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan kabine toplantısının gündemi belli oldu. İşte masadaki konular ve detaylar...

Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanacak olan Kabine Toplantısı'nın gündemi belli oldu.

Beştepe'de gerçekleşecek olan kabine toplantısının gündeminde ekonomideki son gelişmeler var. Haziran ayında enflasyonun düşmesi, ekonomik politikalar ve fahiş fiyatla mücadele kapsamındaki adımlar ve alınacak olan ek tedbirler görüşülecek.

Kabine toplantısında görüşülecek bir diğer önemli konu ise terörle mücadele. Yurt içinde ve yurtdışında gerçekleşen operasyonların son durumları ele alınacak.

Suriye ile normalleşme de konuşulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'a bir çağrıda bulunmuştu. Bu çağrıya karşılık Esad'dan geldi. Esad yaptığı açıklamada: "Suriye'nin menfaatine ise görüşürüz" ifadelerini kullanmıştı. Bugün gerçekleşecek kabine toplantısında bu normalleşme süreci de konuşulacak.

Emekli Maaş Zamlarının da Görüşülmesi Bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan Kabine toplantısında emekli zamlarının da konuşulması bekleniyor. En düşük emekli maaşına yapılacak olan zammın bu kabine toplantısı sonrası açıklanması bekleniyor.

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Günlerdir bu konu konuşulmaya devam ediyor. Ak Parti'de yetkili isimler, farklı farklı zam senaryolarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulduğunu açıklamışlardı. Bu senaryolar itibariyle en düşük emekli maaşının 12.000 - 13.000 TL arasında bir tutar olması bekleniyıor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.