Narin cinayetinde yeni delil ortaya çıktı: Ses kaydı

Narin cinayetinde yeni delil ortaya çıktı: Ses kaydı
Narin Güran cinayetinde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak yeni bir delil olarak ses kaydının ortaya çıktığı duyuruldu. İşte haberin detayları...

Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni deliller ortaya çıkmaya devam ediyor. Kim tarafından ve nasıl öldürüldüğü hala bilinmeyen Narin Güran'ın soruşturması Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmeye devam ediyor.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde, 21 Ağustos'ta Kuran kursuna gittikten sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, 19 gün sonra dere kenarında çuval içinde bulunmuştu. Olayla ilgili sorgular, yeni deliller aranmaya devam ederken; Halk TV'den flaş bir haber çıktı. Halk TV tarafından yapılan haberde, yeni bir ses kaydının ortaya çıktığı açıklandı.

Narin'in amcası ve baş şüphelilerden biri olan Salim Güran'a ait bir ses kaydı ortaya çıktı. Salim Güran'ın cinayet sonrası işçisi Ramazan Atasoy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

Kız Yaşıyor mu? Öldü mü?

Halk TV'nin özel haberine göre, Salim Güran'ın yanında çalışan işçisi Ramazan Atasoy ile yaptığı telefon görüşmesinde; Narin Güran'ın yaşayıp yaşamadığını sorduğu tespit edildi.

Narin kaybolduktan kısa bir süre sonra yapılan bu telefon görüşmesinde Salim Güran’ın çalışanı Ramazan Atasoy'a "Ramazan, kız öldü mü, yaşıyor mu?" şeklinde bir soru yönelttiği öğrenildi. Bu ses kaydının, Narin Güran cinayetinin çözümüne yönelik delil olarak soruşturma dosyasına eklendiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.