Kayıp Narin hakkında son dakika gelişmesi

Kayıp Narin hakkında son dakika gelişmesi
21 Ağustos'ta çıktığı Kuran kursunun ardından kaybolan Narin hakkında bir son dakika gelişmesi yaşanıyor! İşte haberin detayları...

Diyarbakır’da 21 Ağustos’tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında bir son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin'in arama çalışmaları devam ediyor.

21 Ağustos'ta kaybolan ve aranmaya devam edilen Narin hakkında bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım'dan açıklama geldi. Yıldırım, "Dakika dakika her şeyi kayıt altına aldık. Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var bulacağız" dedi.

Tümgeneral Selçuk Yıldırım'ın açıklamaları ise şöyle:

"Dakika dakika her şeyi kayıt aldık. Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var, bulacağız. Kriminal ekiplerimiz olay yeri incelemesinden tutun en ufak delillere kadar gerekli incelemeyi yapmıştır. Toplam 1800 komando bölgede arama faaliyetlerine devam etmektedir. Deliler incelenmek üzere gönderilmiştir. Bu süreç içerisinde birçok ihbarlar gelmektedir. Asıllı asılsız da olsa her bir ihbarın üzerine gitmekteyiz. Şu anda çember çok daraldı, tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Derdimiz Narin'imize sağ sağlim ulaşmak.

Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çok kısa bir süre kaldığını değerlendiriyorum. İnşallah burada yine milletimize Narin’in müjdesini vermek isterim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.