Kabine Toplantısı bugün gerçekleşiyor

Kabine Toplantısı bugün gerçekleşiyor
Kabine toplantısı bugün toplanıyor. İşte masadaki görüşülecek olan konular ve haberin detayları...

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanıyor. Görüşülecek olan birçok farklı konuda önemli kararların alınması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde toplanacak olan kabine toplantısında; ekonomi, dış politika, terör ve birçok konunun daha görüşülmesi bekleniyor.

Ana gündem olarak terörü belirleyen kabine toplantısı şu detayları görüşecek:

Bugnü toplanacak olan kabine toplantısında TSK'nın Kuzey Irak ve Suriye'de gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ve bu operasyonların devamı ele alınacak. Suriye ile normalleşme adımları da bu toplantıda görüşülecek.

Kabine toplantısında görüşülecek bir diğer dış konu ise Gazze'de yaşanan katliam. Kabine toplantısında bu katliamın durdurulması için çalışmalar düzenlenecek ve ateşkes görüşmeleri ele alınacak.

Türkiye Ekonomisi

Kabine'nin bir diğer önemli konusu ise Türkiye ekonomisi. 5 Eylül tarihinde duyurulan yeni OVP'nin detayları, düşüşe geçen enflasyon ve fahiş fiyatlarla mücadele görüşülecek. İstihdam ve yatırım da ekonomi başlığının önemli maddeleri olacak.

Kabine Toplantısı Saat Kaçta Olacak?

Kabine Toplantısı 9 Eylül (Bugün) 15.00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, televizyon karşısında alınan kararları açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.