Hasan Can Kaya tutuklandı mı?

Hasan Can Kaya tutuklandı mı?
Hasan Can Kaya tutuklandı mı? Hasan Can Kaya olayı nedir? Neden gözaltına alındı? İşte son dakika bilgileri.

Hasan Can Kaya tutuklandı mı? Son dakika bilgileri geldi.

Hasan Can Kaya hakkında geçen gün bir iddia ortaya atıldı. Söz konusu iddiada Hasan Can Kaya'nın bir kadına şiddet uyguladığı bildirilirken hakkında gözaltı kararı verildiği iddia edildi.

İddialara göre özel bir üniversitenin partisinde 23 yaşındaki genç kızla tanışan komedyenin onu evinde alıkoyduğu bildirildi. İddialar sonrası eve gelen polise konuşan kadının "Bana madde verdiler, evden çıkmama izin vermiyor" dediği bildirildi.

Geçen haftalarda meydana gelen olayda Nazlıcan A. adlı kişi ile tanışan ve bir süre sohbet eden ikili, parti sonrası Kaya'nın Levent'te bulunan evine gitti.

Evde sohbet eden ikilinin alkol aldığı bildirilirken gecenin ilerleyen saatlerinde genç kız, ünlü komedyenin kendisine yakınlaşmasından rahatsız oldu ve evden çıkmak istedi.

İddiaları yalanladı

Hasan Can Kaya olay sonrası bir açıklama yaptı ve "Arkadaşlar bahse konu haberler gerçek dışı iddialardan ibaret olup ahlaksızca iftira atanlara yönelik tüm yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim. Arkadaşlar itibar suikasti var. Her yere aynı anda aynı yalanlar servis edilmiş. Sabahtan beri okuduğum mide bulandırıcı Emniyet, savcılık, gözaltı, madde verme, alıkoyma vb iftiraları atanlardan hukuk önünde hesap soracağım. Büyük şaşkınlık ve üzüntü içerisindeyim" ifadelerini kullandı.

Olay sonrası ne oldu, tutuklandı mı?

Hasan Can Kaya hakkında bir işlem başlatılmadığı ve serbest kaldığı, iddiaların ise asılsız olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.