Halkbank'tan Emeklilere Özel 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Halkbank'tan Emeklilere Özel 100.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!
Halkbank, emekli maaşı müşterilerine yeni kredi kampanyasını açıkladı! İşte kampanya detayları ve kredinin maliyet tablosu...

Emekli vatandaşlar için Halkbank tarafından yeni kredi kampanyası başladı. Başlatılan yeni kampanya ile, emeklilere uygun ihtiyaç kredisi veriliyor. Bu krediden yararlanmak isteyen emekliler için başvuru şartları açıklandı.

Halkbank Emekli Kredisi Detayları

Halkbank verilecek olan krediyle ilgili açıklamalar yaptı. Bu krediden yararlanmak isteyen emeklilerin, öncelikle Halkbank'ın emekli maaş müşterisi olması gerekiyor. Emekli maaşı bu bankada olmayan vatandaşlar bu krediden yararlanamıyor. Emekli maaşı başka bankada olan ve krediden yararlanmak isteyen emeklilerin, emekli maaşlarını Halkbank'a taşıması gerekiyor. Emekli maaşını taşıyan vatandaşlara ise 12.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

Halkbank, emeklilere verilecek olan bu kredinin faiz oranını 4,95 olarak açıkladı. Bu kredi faizi normalde daha yüksek olarak uygulanıyor fakat; Halkbank, emekli müşterilerine bu kredi faizinde indirim yaptı.

Bu kredide vade sınırlaması var. 50.000 TL'ye kadar kredi kullanan emeklilere 36 ay vade 50.000 ile 100.000 TL arasında kredi kullanan emeklilere 24 ay, 100.000 TL ve üstü tutarlar için ise 12 ay vade sunuluyor.

Halkbank Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Maliyet Hesaplaması

aaa.jpg

Halkbank, verilecek olan bu kredinin maliyet hesaplamasını da açıkladı. Açıklanan bu hesaplamaya göre; 100.000 TL kredi kullanan vatandaşlar, bu krediyi 24 ayda ödüyor. Bu kredinin aylık taksit tutarı ise 8.291 TL olarak açıklandı. Çekilen 100.000 TL kredinin toplam geri ödemesi ise, 198.000 TL'yi buluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.