Ehliyet affının çıkarılması için harekete geçildi

Ehliyet affının çıkarılması için harekete geçildi
Ehliyet affı çıkacak mı? Ehliyet affı ne zaman çıkacak? TBMM'ye düzenleme geldi mi? İşte son dakika bilgileri.

Ehliyet affı düzenlemesinin tatil öncesi çıkması için harekete geçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden bir son dakika açıklaması geldi ve yüz binlerce vatandaşın beklediği ehliyet affı düzenlemesi için harekete geçildi. Gelen yeni açıklamada meclis tatile girmeden önce yüz binlerce vatandaşın beklediği ehliyet affı düzenlemesinin hayata geçmesi gerektiğine yer verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"İnsan canına kast etmeyen, yaralamaya sebebiyet vermeyen ve madde bağımlısı olmayan bireyler için bir defalık ehliyet affı talebi var. Az önce sıraladığım suçların dışında kalan başkaca sebeplerle ceza puanı dolmuş yüz binlerce şoför esnafımızın ehliyetine el konulmuş durumda. Evlerin ekmek götüremez durumdalar. Ekmeğin en ucuzu dün itibarıyla 10 lira."

TBMM gündemine gelecek

Geçimin oldukça zorlaştığını, geçimini şoförlük yaparak sağlayan vatandaşların ciddi şekilde mağdur olduğunu söyleyen CHP, bu konuda vatandaşların seslerinin duyulması gerektiğini söyledi. Sadece işini şoförlük yaparak sağlayan değil ek iş olarak şoförlük, taksi şoförlüğü yapan vatandaşlar için de çağrı yapan CHP, bu konuda diğer partilerden de destek talep etti.

Ehliyet affı çıkacak mı?

Önümüzdeki günlerde meclis genel kurulunda bu konunun gündeme gelmesi ve diğer partilerin bu konuda tavırlarını ortaya koyması bekleniyor. Düzenleme hayata geçtiğinde, meclis gündemine geldiğinde haberdar olmak için memur365'i takipte kalın.

Sizce ehliyet affı çıkmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum