Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz mesajı: Asla karalanamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz mesajı: Asla karalanamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz etkinliğinde önemli açıklamalar geldi. Erdoğan dik duruş mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz açıklaması:

15 Temmuz Demokrasi ve Milli İdare Günü etkinliğine katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan burada dikkat çeken ifadeler kullandı.

"Evet bugün milletimin zaferinin aziz milletimizin FETÖ'cü darbecilere karşı kuru elleriyle yazdı direniş destanının 8 yılını idrak ediyoruz. 15 Temmuz kıyamının 8 seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayetimizin tamamında birbirimize kenetlenmiş durumdayız" diyerek açıklamasına başlayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Tıpkı 8 yıl önce olduğu gibi bugün de omuz omuzayız. Biriz, beraberiz. Genci yaşlısı, kadını erkeğiyle 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.

Allah hepsinden razı olsun

15 Temmuz gecesi şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz gecesi darbeye direnen vatandaşlarımızdan 252 şehidimiz bu müjdeye mazhar oldu ve şehitlikle şereflendi. Şehitlerimizin yanı sıra 2740 insanımızda o gece yaralanarak gazi oldu. Rabbim peygamberlikten sonra en yüce mertebe olduğu bildirilen kahramanların hepsinden razı olsun diyorum. Aynı şekilde her biri birer fedakarlık ve cesaret timsali olan gazilerimize de Mevla'dan hayırlı sağlıklı ve bereketli ömürler diliyorum" dedi.

15 Temmuz'un unutulmaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde 85 milyon el ele, yürek yüreğe, gönül gönül vererek hem kahraman şehitlerimize yad edeceğiz, hem de bu önemli günü hakkıyla idrak edeceğiz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.