Ankara'da taksi ücretlerine zam geldi

Ankara'da taksi ücretlerine zam geldi
Başkent Ankara'da bugünden itibaren taksi ücretlerine zam geldi. İşte gelen zamla birlikte yeni fiyat tarifesi ve haberin detayları...

Geçtiğimiz günlerde, Ankara'da toplu taşıma fiyatlarına büyük bir zam gelmişti. Gelen bu zamla birlikte; tam bilet 21 TL'ye, öğrenci bileti ise 10,5 TL'ye yükselmişti. Gelen bu zamların ardından bir zam da taksi ücretlerine açıklandı. Ankara'da bugünden itibaren taksi ücretleri değişti. İşte detaylar...

Türkiye'de ekonominin kötü gidişatıyla birlikte yine zamlar gelmeye devam ediyor. Gıda ürünlerinin oldukça zamlanmasının ardından sıra ulaşım araçlarının zamlanmasına geldi. Gelen son dakika bilgisine göre, Ankara'da taksi ücretlerine büyük zam geldi.

Akaryakıt fiyatları, sigorta ve kasko fiyatlarındaki yükseliş; taksi ücretlerine zam gelmesine neden oldu.

Ankara'da Taksi Ücretleri Ne Kadar Oldu?

Ankara'da taksiye yapılan zamlara göre, yeni tarifeler belli oldu. Yeni tarifeyle birlikte; taksi açılış ücreti 35 TL, kilometre ücreti 25 TL, indi bindi ücreti 100 TL ve 1 saatlik bekleme süresi 150 TL oldu. Yapılan bu zam bugün itibariyle uygulanmaya başlandı.

Gelen bu zamlarla birlikte, taksi açılış ücretine yüzde 40, kilometre ücretine yüzde 25, bindi-indi ücretine yüzde 33,3 zam yapılmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.