Ünlü ekonomist açıkladı: Kredi kartlarında taksit kaldırılıyor

Ünlü ekonomist açıkladı: Kredi kartlarında taksit kaldırılıyor
Ünlü Ekonomist Barış Soydan, X hesabından yaptığı açıklamada; kredi kartlarında taksitin kaldırılacağını açıkladı! İşte haberin detayları...

Merkez Bankası, son günlerde ekonomiyle ilgili radikal kararlar almaya devam ediyor. Alınan bu radikal kararlara bir yenisi daha geliyor. Ünlü Ekonomist Barış Soydan sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar...

Türkiye'de özellikle emekliler ve asgari ücretliler geçim zorluğu yaşamaya devam ediyor. Aldığı maaş yetmeyen asgari ücretliler ve emekliler, çareyi banka alternatiflerinde buluyor.

Türkiye ekonomisinin kötü gitmesiyle birlikte nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşlar, çareyi kredilerde ve kredi kartlarında buluyor. Kredi faizlerinin oldukça yüksek olması nedeniyle vatandaşlar, kredi kartlarına olan yoğunluğu artırdı. Geçtiğimiz ay BDDK açıkladığı verilerde Türkiye'de kredi kartı kullanımının oldukça artığını açıklamıştı. Genellikle kredi kartıyla alışveriş yapan vatandaşlara kötü haber geldi.

Kredi Kartlarında Taksitler Kaldırılıyor!

Ünlü Ekonomist Barış Soydan, X hesabından yaptığı paylaşımda; kredi kartlarında taksitlerin yavaş yavaş kaldırıldığını açıkladı. Barış Soydan'ın yaptığı açıklama ise şöyle:

“Talebi daha da baskılamaya devam: En büyük özel bankalardan birinin şirket kartlarına taksiti dün itibariyle kaldırdığı, bireysel kartlarda taksit sayısını 2 ile sınırlandırdığı ve toptan taksit marka tanımlı firmaların hiç bir şekilde taksit yapamayacağı haberleri geliyor.”

Siz alışverişlerinizi genellikle hangi ödeme yöntemiyle yapıyorsunuz? Yorumlar kısmından yazmayı unutmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.