Büyük Bankalar Yıl Sonu Dolar Tahminlerini Açıkladı

Büyük Bankalar Yıl Sonu Dolar Tahminlerini Açıkladı
Türkiye'de yıl sonu dolar kuru ne kadar olacak? Yükselecek mi? Düşecek mi? İşte büyük bankaların analizleri ve tahminleri...

Türkiye ekonomisinde uzun zamandır TL güçlü bir performans sergiliyor. Dolar kuru geçmiş zamanlardaki gibi artık gün içinde 1 lira 2 lira artmıyor. Dolar kuru uzun zamandır aynı seviyede seyrediyor. Doların uzun zamandır sabit kalması, piyasa açısından bir sorun teşkil ediyor. Kurda yükseliş olmamasına rağmen, yine her şeyin fiyatına zam gelmeye devam ediyor.

Dolar kurunda bundan sonra olabilecek gelişmeler de artık merak ediliyor. Dünyanın dev bankaları, Türkiye'de bundan sonra dolar kuru nasıl olacak açıkladılar. Her banka kendi analizini yapıp kendi raporunu açıklarken, Türkiye ekonomisine olan yakın takip dikkat çekiyor. Merkez Bankası'nın faiz kararları ve izlediği politika, yıl sonu dolar kuru tahmimlerinde etkili oluyor.

Dünyanın büyük bankaları yaptıkları analiz ve araştırma sonucu, Türkiye'de yıl sonu dolar kuru tahminlerini açıkladılar. İşte açıklama yapan büyük bankalar ve doların yıl sonundaki değeri...

COMMERZBANK DOLAR KURU TAHMİNİ!

Commerzbank tarafından yayınlanan son rapora göre, Türkiye'de geleneksel ekonomi politikalarına sıkı bir bağlılık olduğu ve böyle devam ettiği vurgulanırken, yıl sonu dolar tahmini de açıklandı. Commerzbank'a göre, Türkiye'de dolar yıl sonunda 35 TL olacak.

HSBC DOLAR KURU TAHMİNİ

Türkiye ekonomisini yakından takip eden bir diğer büyük banka ise HSBC. Bu banka da Türkiye'de doların yıl sonu ne kadar olacağını açıkladı. Açıklanan bu rapora göre; Türkiye'de, yıl sonu dolar kuru 36 TL olacak.

MORGAN STANLEY DOLAR KURU TAHMİNİ!

Dünyanın en büyük yatırım bankalarından biri olan Morgan Stanley, birçok ülkenin ekonomisini yakından takip etmeye devam ediyor. Türkiye ekonomisini de yakından takip eden Morgan Stanley, Türkiye ekonomisinin yavaş yavaş güven verdiğini ve yatırım yapmaya müsait olduğunu açıkladı. Dolar kuru tahminini de açıklayan Morgan Stanley, Türkiye'de doların yıl sonunda 37 TL olacağını duyurdu.

BANK OF AMERİCA DOLAR KURU TAHMİNİ!

Bank of America da Türkiye ekonomisini yakından takip eden bankalardan biri olarak bulunuyor. Bank of America'nın yayınladığı Türkiye raporuna göre, Türkiye'de yıl sonu dolar 38 TL olacağı öngörülüyor.

Paylaşılan bu haber, bankaların tahminleri olup; yatırım tavsiyesi değildir!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.