Türkiye'de 1 Milyon TL'nin Altında Satılan Araba Modelleri Belli Oldu!

Türkiye'de 1 Milyon TL'nin Altında Satılan Araba Modelleri Belli Oldu!
Türkiye'de 1 milyon TL'nin altında satılan çok az araba modeli kaldı. İşte o araba modelleri ve detaylar...

Türkiye'de araba piyasasına oldukça karışık bir durum var. Araba firmaları, araba fiyatlarının düşmesine şikayet ediyorken, bir yandan da zam yapmaya devam ediyorlar. Temmuz ayı itibariyle bazı firmalar araç fiyatlarına zam yaparken bazı firmalar ise; fiyatlarını sabit tuttu.

1 Milyon TL'nin Altında Çok Az Araba Kaldı!

Firmaların güncel fiyat listelerine baktığımızda Türkiye'de 1 milyon TL'nin altında çok az modelin kaldığını görüyoruz. Kredi faizlerinin artmasıyla birlikte, sıfır araç almak artık neredeyse imkansız hale geldi. İkinci el araçlara olan ilgi de bu nedenle azaldı. Yükselen kredi faizleri, hem sıfır araç hem de ikinci el piyasasını vurmuş durumda.

İşte 1 Milyon TL'nin Altında Kalan Otomobil Modelleri:

En Ucuz Model Hyundai i10!

Güncel araba fiyat listelerine baktığımızda karşımıza en ucuz model olarak Hyundai'nin i10 modeli çıkıyor. Hyumdai i10'un fiyatları 835.000 TL ile 970.000 TL arasında değişiyor.

Hyundai i20'nin en düşük modeli 1 milyonun altında

Hyundai'nin bir diğer modeli olan i20'nin ise başlangıç paketi 1 milyon TL'nin altında satılıyor. Hyundai i20'nin başlangıç paketinin fiyatı ise 970.000 TL.

Fiat Egea Sedan

Türkiye'de 1 milyon TL'nin altında olan ve en çok satan modellerden biri de Fiat'ın Egea Sedan modeli. Fiat Egea Sedan modelinin fiyat listesine baktığımızda, başlangıç paketinin 969.900 TL'ye satıldığını görüyoruz.

Kia Picanto

Bir diğer model ise KİA'nın Picanto modeli. Bu model Türkiye'de fazla tutulmuyor. Bu modelin fiyat listesine baktığımızda ise, 995.000 TL olarak görüyoruz.

Türkiye'de faiz politikasının ve ekonominin böyle gitmesiyle birlikte, birkaç aya 1 milyon TL'nin altında satılacak araba modeli kalmayacak. Kredi faizleri düşmedikçe, sıfır araca teşvik verilmedikçe bu fiyatlar artmaya devam edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.