Turkcell personel maaşlarına ara zam geldi

Turkcell personel maaşlarına ara zam geldi
Turkcell tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında personellere yüksek maaş zammı yapıldığına yer verildi.

Asgari ücrete ara zam yapılmadı: Ancak şirketler, ellerinden geldiğince çalışanlarına zam yaptığını açıkladı. Türkcell, personellerine ara zam yaptığını açıkladı.

Ülkemizin önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden olan Turkcell bir son dakika açıklamasında bulundu. Şirket, personellerini ilgilendiren son dakika açıklamasında personellerine Temmuz 2024 itibarıyla maaş zammı yaptığını duyurdu. 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere personellerine zam yaptığını açıklayan Türkcell, personellerin memnuniyetini ve motivasyonunu artırmak istediklerini bildirdi.

Açıklamaya göre Turkcell, çalışanlarına yüzde 25 oranında bir maaş zammı yaptı. Yapılan zam, şirketin ekonomik koşullarına uyum sağlama ve çalışanlarının hayat standartlarını yükseltme amacı ile yapıldı.

Zamlı yeni maaşlar 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Maaş zammı sonrası personeller büyük sevinç yaşadı

Turkcell bünyesinde çalışan personeller yaptığı son dakika açıklamasında şirketin ekonomik belirsizlik döneminde kendilerine yaptığı bu desteğin çok anlamlı olduğunu ve maaş zammına çok sevindiklerini söyledi.

Söz konusu zammın sektördeki diğer firmalar ile iş dünyasına örnek olması gerektiği ifade edilirken asgari ücrete zam yapılmaması sonrası zam alamayan özel sektör, patronun inisiyatifini bekliyor.

Söz konusu zam ile birlikte Turkcell bünyesinde çalışan ve 30 bin lira maaş alan bir personel artık 37 bin 500 lira maaş alacak.

40 bin lira maaş alan personelin yeni maaşı ise 50 bin lira olarak açıklandı.

Maaş miktarı yükseldikçe zammın tutarı da yükseliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.