Son Dakika: Dolar Rekor Kırdı!

Son Dakika: Dolar Rekor Kırdı!
Dolar, yeni haftanın ilk işlem gününe rekor kırarak başladı. Peki dolar neden yükseliyor? İşte 15 Temmuz güncel döviz kurları ve detaylar...

Döviz kurları, yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Dolar güne 33,0840 seviyesinden başlarken, Euro ise 36,0530 TL civarında başladı. Dolar gün içinde yükselerek 33,1404 TL seviyesine geldi. Bu seviyeye gelen dolar, tarihi rekorunu bir kez daha kırdı.

Türk lirası, döviz kurları karşısında değer kaybetmeye devam ediyor. Dolar, yeni haftaya rekorla başlarken; ABD'de beklentilerin altında açıklanan enflasyon doların değer kazanmasını sağladı.

Trump'a Düzenlenen Saldırı Piyasaları Etkiledi!

Hafta sonu eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik suikast girişimi; dolar, euro ve kripto para piyasasını etkiledi. Bu saldırının ardından dolar değer kazanırken, Bitcoin ise adeta fırladı. Geçtiğimiz aylarda oldukça düşen Bitcoin, Trump'a düzenlenen bu saldırının ardından büyük bir yükseliş kaydetti.

Bitcoin Ne Kadar?

Bitcoin'in güncel fiyatına baktığımızda 62 bin dolar seviyesinde değer buluyor. Bitcoin geçtiğimiz Haziran ayında 55-60 bin dolar arasında bir değer buluyordu. Donald Trump'ın kripto para piyasasına verdiği önem, gerçekleşen bu saldırının ardından değer kazandı.

btc.png

Paylaşılan bu haber, yatırım tavsiyesi değildir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.