Motorin fiyatlarına büyük indirim geliyor

Motorin fiyatlarına büyük indirim geliyor
Motorin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Gelen bilgiye göre, motorin fiyatlarına büyük indirim yapılacak. İşte haberin detayları...

Temmuz ayının ilk haftalarında akaryakıt fiyatlarına gelen art arda büyük zamlar, yaşamı oldukça etkilemişti. Gelen bu zamların ardından bir de ÖTV zammı yiyen akaryakıt fiyatları, oldukça pahalı bir duruma gelmişti.

Dünya genelinde brent petrol fiyatlarının düşmesiyle birlikte, akaryakakıt fiyatlarına indirim gelmeye başladı. Döviz kurlarının da stabil durumu, akaryakıt fiyatlarına indirimi getirdi.

Motorin Fiyatlarına İndirim Geliyor

Gelen son dakika bilgisine göre, motorin fiyatlarına indirim gelecek. Motorin fiyatlarına yarından itibaren geçerli olmak üzere 1,59 kuruşluk bir indirim gelecek.

Gelen bu indirim, özellikle nakliye ve servis araçları için iyi olacak. Nakliye fiyatlarının artmasıyla birlikte; pazarda ve markette birçok ürüne büyük zamlar gelmişti. Gelen bu indirimle birlikte özellikle pazar ürünleri daha uygun fiyata satılabilir.

Benzin'e İndirim Var Mı?

Gelen son dakika bilgisine göre, gelecek olan bu indirim sadece motorin için olacak. Fakat geçmiş örneklere baktığımızda, benzin fiyatlarına da ilerleyen günlerde indirim gelebilir.

24 Temmuz Güncel Akaryakıt Fiyatları:

İSTANBUL AVRUPA YAKASI

Benzin: 45.10 TL
Motorin: 45.00 TL
LPG: 22.93 TL

İSTANBUL ANADOLU YAKASI

Benzin: 44.97 TL
Motorin: 44.93 TL
LPG: 22.80 TL

ANKARA

Benzin: 45.70 TL
Motorin: 45.63 TL
LPG: 23.10 TL

İZMİR

Benzin: 46.05 TL
Motorin: 46.03 TL
LPG: 23.22 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.