İslam Memiş Açıkladı: Fırtına Kopacak!

İslam Memiş Açıkladı: Fırtına Kopacak!
İslam Memiş, güncel piyasa analizini takipçilerle paylaştı! İşte piyasa değerlendirmesi ve detaylar...

Piyasa ile ilgili yaptığı yorum ve analizlerle hem yatırımcıların hem de vatandaşların takip ettiği isimlerden biri olan İslam Memiş, piyasa ile ilgili analizlerini paylaştı. Geniş çaplı bir piyasa değerlendirmesi yapan İslam Memiş, birçok yatırım aracına değindi.

Döviz Kuru Değerlendirmeleri

İslam Memiş, EUR/USD paritesinin 1,10-1,1050 bandına sıkıştığını ve hedefinin kısa sürede 1,0950 seviyesi olduğunu açıkladı. İslam Memiş, yaptığı değerlendirmede Euro'nun yıl sonuna kadar daha fazla değer kaybedeceğini açıkladı. İslam Memiş, portföyünde euro'nun olmadığını da açıkladı.

Dolar ile ilgili de analizlerini paylaşan İslam Memiş, doların da değer kaybedebileceğini açıkladı. Dolar'ı olan kişileri dolarda kalmamalarını bunun yerine ons altın ve ons gümüş yatırımı yapmalarını önerdi. Ayrıca, Brent petrolün ABD ve Çin'deki ekonomik yavaşlama nedeniyle 3 yılın en düşük seviyesi olan 69,50 dolara gerilediğini hatırlatarak, petrol yatırımını da bir alternatif olarak sundu.

Kıymetli Maden Değerlendirmeleri

Altın ve gümüş hakkında da açıklamalar yapan İslam Memiş, ons fiyatlarının Eylül ayında baskı altında olacağını ve kısa vadede satışların olacağını bu durumun ise alım fırsatı olacağını açıkladı. Eylül ayı ons altın tahminini de açıklayan İslam Memiş, ons altının Eylül ayında 2.600-3000 dolar arasında olabilecğeini açıkladı.

Euro bazlı yatırımcılar için İslam Memiş, "Yüzde 25 altın, yüzde 25 gümüş, yüzde 25 dolar, yüzde 25 bitcoin" şeklinde bir portföy dağılımı önerdi. Orta ve uzun vadede, yani 6 ay ya da 1 yıllık bir perspektifte, Euro ile altın almanın daha mantıklı olabileceğini belirtti. Ancak bu stratejinin başarısını, ons fiyatlarında kısa vadede beklenen düşüşlerin gerçekleşmesi şartına bağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.