İŞ Bankası'ndan 900.000 TL Konut Kredisi Kampanyası!

İŞ Bankası'ndan 900.000 TL Konut Kredisi Kampanyası!
İŞ Bankası, kredi kullanarak konut satın almak isteyen vatandaşlara; yeni kredi kampanyasını açıkladı! İşte kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Türkîye'de konut satın almak günümüz şartlarında oldukça zorlaştı. Konut almanın zorlaştığı bu dönemde çare olarak konut kredileri önde geliyor.

Vatandaşlar, konut kredilerine başvurmaya devam ediyor. Fakat bu başvurular genellikle konut almakla sonuçlanmıyor. Bunun nedeni ise konut kredi faizlerinin çok yüksek olması.

İŞ Bankası Konut Kredisi Kampanyası Şartları Nedir?

İŞ Bankası'nın konut kredi kampanyası oldukça dikkat çekiyor. Bu kredi için uygulanan faiz oranı, diğer bankalara göre daha düşük kalıyor. Bu da ev satın almak isteyen vatandaşlara bir avantaj sağlıyor.

İŞ Bankası tarafından konut kredisi için faiz oranı 3,05 olarak açıklandı. Günümüzde bu kredi faizi bile çok yüksek fakat; diğer bankaların faiz oranlarına baktığımızda ise bu oran oldukça düşük olarak görünüyor.

İŞ Bankası tarafından verilen bu konut kredisi için vade sayısı 120 ay olarak açıklandı. Bu vade süresi BDDK tarafından belirleniyor. İŞ Bankası, bu vade konusunda herhangi bir değişiklik yapamıyor. Tüm bankalarda konut kredileri 10 yıl vade ile veriliyor. 10 yılın üzerinde olan krediler, konut kredisi olarak geçmiyor ve faiz oranları daha yüksek oluyor.

900.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

konut-kredisi.jpg

İş Bankası'nın konut kredisi maliyet hesaplaması aylık yüzde 3,05 oranında faiz ile yapılıyor. 120 ay vadeli 900.000 TL konut kredisi çekenlerin ödemeleri gereken aylık taksit tutarı 28.216 TL oluyor. Bu kredi için toplam maliyet ise 3,3 Milyon TL'yi buluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.