İŞ Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası

İŞ Bankası'ndan 250.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası
İŞ Bankası, müşterilerine kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. İşte İŞ Bankası'nın 250.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası ve kredinin maliyet tablosu...

Türkiye'de uygulanan ekonomi politikasından dolayı, vatandaşlar nakit sıkıntısı çekmeye devam ediyor. Nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar çareyi ihtiyaç kredilerinde ve kredi kartlarında buluyor. Fakat uygulanan bu ekonomi politikası nedeniyle, kredi faizleri de oldukça yüksek.

İŞ Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası

İŞ Bankası, müşterilerine nakit desteği vermeye devam ediyor. Her ne kadar alınan kredinin bir maliyeti olsa da bu maliyet diğer bankalara göre daha hesaplı oluyor.

İŞ Bankası'ndan kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için faiz oranı 4,55 olarak açıklandı. Bu faiz oranı diğer bankalar ile karşılaştırıldığında bazı bankalardan daha uygun durumda.

İŞ Bankası, yapılan kredi başvurularına çok kısa sürede olumlu veya olumsuz cevap veriyor. İŞ Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için vade süreleri 12, 24 ve 36 ay olarak açıklandı.

250.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

ihtiyac.jpg

İş Bankası'ndan 12 ay vadeli 150.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşteriler bankaya aylık 29.680 TL tutarında kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 356 Bin TL'yi buluyor. Bu maliyet ile bütçelerini denkleştirenler aradıkları finansman desteğini İş Bankası'ndan alma imkanına sahip oluyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.