İŞ Bankası'ndan 200.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

İŞ Bankası'ndan 200.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!
İŞ Bankası, kredi ihtiyacı olan vatandaşlara yeni kredi fırsatını duyurdu. İşte 200.000 TL ihtiyaç kredisinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Son zamanlarda Türkiye genelinde çoğu kişi nakit darlığı yaşıyor. Bu nakit darlığına akla gelen ilk çare ise bankaların sunduğu ihtiyaç kredileri oluyor. Bu yöntem her ne kadar nakit darlığını çözse de bunun bir karşılığı bulunuyor. İhtiyaç kredisi faizleri bu konuda en çok araştırılan konu oluyor. Bankalardan kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, en uygun faizli olanı araştırmaya devam ediyor.

İŞ Bankası'ndan İhtiyaç Kredisi!

İŞ Bankası, kredi kullanmak isteyen vatandaşlara, çok özel imkanlar ve fırsatlar sunabiliyor. Türkiye'de bulunan en köklü bankalardan biri olan İŞ Bankası, çok büyük bir müşteri havuzuna sahip. Bu müşteri havuzuna zaman zaman kampanyalar düzenleyen İŞ Bankası, kredi imkanlarını da yenilemeye devam ediyor.

İŞ Bankası'ndan kredi kullanan vatandaşlar, birtakım kurallara tabi tutuluyorlar. Kredi limitine göre azami vade süresi uygulaması bunlardan biri. Yani; 50.000 TL'ye kadar çekilen ihtiyaç kredileri için 36 ay vade tutarı, 50.000 ve 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri için ise 24 ay vade imkanı sunuluyor. 100.000 TL'nin üzerinde çekilecek olan ihtiyaç kredileri ise 12 ay vade ile veriliyor. Bu vade sürelerinde herhangi bir esnetme uygulaması yapılmıyor.

İŞ Bankası, ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterilerin kredi başvurularına çok hızlı geridönüşler sağlıyor. Bankaya kredi başvurusunda bulunan kişilerin, başvuruları özenle değerlendiriliyor ve işleme alınıyor. Yapılan değerlendirme sonucu kredi başvuruları onaylanan kişilerin, kredi işlemi hızlıca hallediliyor ve para hesaplarına geçiyor.

İŞ Bankası'ndan 200.000 TL İhtiyaç Kredisi

is-bankasi.jpg

İŞ Bankası'ndan 200.000 TL tutarında çekilecek olan ihtiyaç kredisinin maliyet tablosuna baktığımızda, 12 ay vade ile veriliyor. Bu 12 taksitin her bir taksit ödemesi ise 23.999 TL olarak görünüyor. Haberde yer verdiğimiz bu 200.000 TL ihtiyaç kredisini faiz oranı ise 4,70 olarak görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.