İş Bankası Temmuz ayı emekli promosyonu belli oldu

İş Bankası Temmuz ayı emekli promosyonu belli oldu
Türkiye iş Bankası emekli promosyonu hakkında açıklama geldi. Promosyon başvuru detayları yazımızın devamında.

İş Bankası emekli promosyonu Temmuz 2024 ne kadar?

Türkiye İş Bankası, 2024 yılı için emeklilere yönelik promosyon kampanyasını duyurdu. Emeklilere sağladığı çeşitli avantajlarla dikkat çeken İş Bankası, yeni promosyon tutarlarını açıkladı. Peki, İş Bankası emekli promosyonu ne kadar olacak ve bu kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? İşte detaylar...

Emekli Promosyon Tutarları

2024 yılı için İş Bankası, emekli maaşını bankalarına taşıyan ve üç yıl boyunca maaşını İş Bankası’ndan almayı taahhüt eden emeklilere çeşitli tutarlarda nakit promosyon ödemesi yapacak. Promosyon tutarları, emekli maaşının miktarına göre belirleniyor:

10.000 TL'ye (10.000 TL hariç) kadar olanlar 5.000 TL
10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlar 8.000 TL
15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlar 10.000 TL
20.000 TL ve daha fazla olanlar 12.000 TL

Başvuru ve Taahhüt Süreci

İş Bankası’nın emekli promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler, öncelikle maaşlarını İş Bankası’na taşımaları gerekiyor. Bunun için en yakın İş Bankası şubesine giderek veya internet bankacılığı aracılığıyla başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunun ardından, üç yıl boyunca maaşlarını İş Bankası’ndan alacaklarına dair taahhüt vermeleri gerekiyor. Taahhüt sürecinin tamamlanmasıyla birlikte, promosyon ödemesi hesaplarına yatırılacak.

Ek Avantajlar ve Hizmetler

İş Bankası, emekli müşterilerine sunduğu promosyonun yanı sıra, çeşitli bankacılık hizmetlerinde de avantajlar sağlıyor. Emeklilere özel kredi ve mevduat ürünleri, düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı ve ücretsiz bankacılık işlemleri gibi pek çok ayrıcalık sunuluyor. Ayrıca, emekli maaşı hesabına sahip olan müşteriler, İşCep ve internet şubesi üzerinden kolayca işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

İş Bankası, 2024 yılı için emekli promosyon kampanyası ile dikkat çekiyor. Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ve üç yıl boyunca maaşını buradan almayı taahhüt eden emekliler, 5.000 TL ile 12.500 TL arasında değişen promosyon ödemeleri alabilecek. Başvuru işlemleri ise şubelerden veya internet bankacılığı üzerinden kolayca yapılabiliyor. İş Bankası, sunduğu bu avantajlarla emekli müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.

Başvuru yapmak için e devlet kapısı üzerinden banka değişikliği yapabilirsiniz. Öte yandan bankadan da başvurunuzu yapabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.