İNG Bank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başladı!

İNG Bank'tan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başladı!
İNG Bank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını açıkladı. Açıklanan kampanyaya göre faiz oranında indirime gidildi. İşte haberin detayları...

Türkiye'de ihtiyaç kredisi imkanları araştırılmaya devam ediliyor. Bankadan bankaya kredi maliyetleri değişiyor. Bu nedenle vatandaşlar en uygun ihtiyaç kredisini araştırmaya devam ediyor.

İNG Bank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz indirimine gitti. İNG Bank'ın yaptığı bu faiz indirimi, İNG Bank ihtiyaç kredisi başvurularını da artırdı.

İNG Bank'tan İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

İNG Bank'ın verdiği ihtiyaç kredisinde en büyük fırsat faiz indirimi oldu. İNG Bank, bu ihtiyaç kredisinde faiz oranının 3,69'a indirdi. Ancak bu faiz indiriminin yanında vade süreleri ve kredi limitleri değişiyor. En düşük ihtiyaç kredisi faizi 50.000 TL'ye kadar olan ve 36 aya kadar vade uygulanan ihtiyaç kredilerinde geçerli oluyor.

İNG Bank'ın bu yeni ihtiyaç kredisi kampanyası, diğer bankalara göre çok uygun bir imkan sağlıyor. Diğer bankaların ihtiyaç kredisi faizlerine baktığmızda hiçbir bankada bu faiz oranı yok.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

ihtiyac-kredisi.jpg

İNG Bank'ın vermiş olduğu 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisinin maliyet hesaplamasına baktığımızda, faiz oranı 3,69 olarak uygulanıyor. Aylık taksit tutarına baktığımızda ise ayda 2.943 TL ödeniyor. Tüm kredinin geri ödeme tutarına baktığımızda ise 105.960 TL'yi buluyor.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İNG Bank'tan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, en yakın İNG Bank şubesine gidip; kredi başvurusunda bulunabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.