Halkbank'tan 1 Milyon TL Konut Kredisi Kampanyası

Halkbank'tan 1 Milyon TL Konut Kredisi Kampanyası
Halkbank, kredi kullanarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara; yeni kredi kampanyasını açıkladı! İşte kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Türkiye'de konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenlerin sayısı günden güne artmaya devam ediyor. Konut kredisi talebinin bu kadar yüksek olmasına rağmen, konut kredisi kullanımı oldukça düşük seviyede. Bunun nedeni ise artan kredi maliyetleri ve sunulan faiz oranları.

Türkiye'de hem ev fiyatlarının artması hem de kredilerin pahalılaşması, ev sahibi olmayı oldukça zorlaştırıyor. Halkbank, yeni konut kredisi kampanyasıyla vatandaşlara diğer bankalara göre; daha uygun bir imkan sunuyor.

Halkbank Hesaplı Evim Konut Kredisi Kampanyası

Uzun yıllar vatandaşlara uygun faiz oranıyla kredi veren kamu bankası Halkbank, bir yeni kampanyaya daha imza attı.

Geçmiş zamanlarda vatandaşlara verilen uygun faizli konut kredileri, hem vatandaşları ev sahibi yapıyor; hem de konut sektörünü dolaylı yoldan desteklemiş oluyordu. Fakat günümüz ekonomik koşullarında kredi faizlerinin yükselmesiyle artık ev sahibi olmak oldukça zor. Bunun yanında bozulan ev piyasası da buna dahil oluyor.

Konut kredisi faizleri Halkbank'ta oldukça yüksek bir seviyeye gelmişti. Ancak Halkbank, bu faiz oranında indirim yaparak yeni bir kampanya başlattı. Halkbank konut kredisi faiz oranını 3,40 seviyesine kadar indirdi.

Halkbank'tan konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, 10 yıla kadar vade imkanı ile kullanabiliyorlar. 10 yıl yani 120 ay vadeyi konut kredisi olduğu için banka daha da fazla artıramıyor. BDDK'nın aldığı karar gereğiyle en uzun vade 120 ay olabiliyor.

Halkbank 1 Milyon TL Konut Kredisi Maliyet Tablosu

halkbank.jpg

Halkbank'tan konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, 1 milyon TL konut kredisini 3,40 faiz oranıyla alabiliyorlar. Bu kredi için 120 ay vade sunuluyor. Aylık taksit tutarı ise 34.626 TL olarak hesaplanıyor. Çekilecek olan 1 milyon TL konut kredisinin toplam geri ödeme tutarı ise 4,1 milyon TL olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum