Polis memuru, akrabası olan kiracılarını kurşuna dizdi

Malatya'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir polis, akrabası olan kiracı ve ailesini öldürdü.

Malatya'da polis memuru, akrabası olan kiracılarına dehşet yaşattı.

Malatya'nın merkez Yeşilyurt İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde Yavuz Selim Mahallesi'nde öğle saatlerinde polis memuru Murat B. adlı kişi ile kiracıları ve aynı zamanda akrabaları olan kişiler ile bir araya geldi.

Kira ve alacak verecek nedenleri ile aralarında anlaşmazlık olduğu öğrenilen byu kişiler arasında sözlü tartışma çıktı. Çıkan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü.

Kısa sürede büyüyen kavga sonrası Murat B. adlı kişi, yanında taşıdığı beylik silahını ateşledi ve akrabalarına kurşun yağdırdı.

Tabancadan çıkan kurşunların isabet ettiği 35 yaşındaki Abdullah Ç, 60 yaşındaki Şeref Ç ve K.Ç ile R.Ç. ve Gülhan B. adlı kişiler yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar silah sesleri sonrası durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler yaptığı ilk müdahale sonrası yaralıları hemen hastaneye kaldırdı.

3 kişi hayatını kaybetti

Hastaneye kaldırılan bu kişilerden Abdullah ve Şeref Ç. ile Gülhan B. adlı kişi doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Turgut Özal Tıp Merkezi'ne götürülen yaralılardan K.Ç. ve R.Ç. adlı kişilerin ise tedavileri devam ediyor.

Olay sonrası saldırgan polis Murat B. adlı kişi bölgeye gelen meslektaşlarına teslim oldu ve olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri