Fenerbahçe Lugano maçı 30 Temmuz'da

Son dakika haberi: Fenerbahçe Lugano karşılaşmasının saati, tarihi ve hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu.

Fenerbahçe Lugano rövanş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda oynanacak?

Avrupa'da 2024 2025 futbol sezonu açıldı ve geçen hafta UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu karşılaşmaları oynandı. Şampiyonlar Ligi'nde bu sene iki temsilcimiz olacak. Galatasaray ve Fenerbahçe.

Fenerbahçe ön eleme oynayarak gruplara kalma mücadelesi verecek. Kurada rakibimiz Lugano olurken ilk maç geçen hafta oynandı.

İsviçre'de oynanan karşılaşma büyük çekişmeye sahne olurken geriye düştüğümüz karşılaşmada sahadan galip ayrılmayı başardık.

Golleri kimler attı?

Karşılaşmanın henüz 4. dakikasında El Wafi golü kaydetti ve ev sahibi takım 1-0 öne geçmişti. İlk yarı sona ermeden kazandığımız penaltıyı Edin Dzeko gole çevirdi ve soyunma odasına beraberlikle gittik.

İkinci yarının hemen başında Tadic'in asistinde Dzeko kendisinin ve takımının 2. golünü atarak temsilcimizi öne geçirdi.

Karşılaşmanın 64. dakikasında Bislimi durumu 2-2'ye getirirken 3 dakika sonra Szymanski'nin asistinde Dzeko hattrick yaptı ve Fenerbahçe'yi yeniden öne geçirdi.

73. dakikada toğu çok güzel ve hızlı şekilde süren Ferdi, düzgün ve sert bir şutla kaleci Saipi'yi avladı ve durumu 4-2'ye getirdi. 90. dakikada ise Valenzuela'nın golü ile karşılaşma 4-3 sona erdi.

Fenerbahçe Lugano maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda oynanacak?

Fenerbahçe ile Lugano arasında oynanacak karşılaşma 30 Temmuz'da oynanacak. Saat 20.00'da İstanbul'da oynanacka karşılaşma Exxen üzerinden yayınlanacak.

Sizce karşılaşma kaç kaç biter? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri