WhatsApp kullananlara hele şükür dedirtecek haber: Artık dolandırıcılar sizi arayamayacak, mesaj gönderemeyecek

WhatsApp'ı olanları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Artık dolandırıcılar sizi arayamayacak.

Son dakika haberi: WhatsApp'a gele şükür dedirten özellik geliyor.

WhatsApp kullananları artık bezdiren konu dolandırıcıların sürekli olarak attığı mesajlar.

Yasa dışı yollarla vatandaşların bilgilerini gele geçiren dolandırıcılar, özellikle yurt dışından birçok vatandaşı sürekli olarak rahatsız etmeye devam ediyor. Hemen hemen herkese WhatsApp üzerinden mesajlar gönderiliyor aramalar geliyor. Yabancı numaralardan değişik değişik kişilerden gelen aramalar ve mesajlar artık ciddi şekilde can sıkarken bu konuya artık düzenleme gelmesi gerektiği söyleniyordu.

WhatsApp bu konuda talepleri sonunda ciddiye aldı ve yeni güncelleme ile birlikte artık kayıtlı olmayan numaralardan gelecek mesajların engellenebileceğine yer verildi.

Android 2.24.8.11 sürümü ile gelecek yeni güncelleme ile birlikte link ön izlemeler devre dışı bırakılabilecek. Seçmeniz durumunda size gelen linklerin ön izlemeleri sayfada yer almayacak sadece link olacak.

Gelecek yeni özellik ise artık WhatsApp, güvenliği sağlamak adına bilinmeyen hesaplardan gelen mesajları engelleme özelliği üzerinde çalışıyor.

Bu özellik ile birlikte artık istemeniz, ayarları bu şekilde düzenlemeniz durumunda telefonunuza kayıtlı numarası olmayan kişilerin mesajları ve aramaları engellenebilecek.

Yeni özellik ile birlikte ayarlar kısmından bilinmeyen numaralardan gelen aramaları engelle özelliğini açtığınızda artık size bilinmeyen numaralardan gelecek aramalar ve mesajlar gelmeyecek. Sizce bu özellik ile dolandırıcıların önüne geçilebilecek mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Güncelleme ne zaman gelecek?

Özelliğin kısa sürede Android, daha sonra ise diğer işletim sistemlerindeki WhatsApp'a geleceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Son Dakika Haberleri