EGM bünyesine 3024 personel alımı yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 3024 personel alımı yapılacağı 10 Eylül 2024 Resmi Gazete kararında yayınlandı. İşte alım yapılacak olan pozisyonlar ve haberin detayları...

10 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete kararları yayınlandı. Yayınlanan kararlara göre, birçok kurumda birçok pozisyona personel alımı yapılacağı açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan 10 Eylül Resmi Gazete kararına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 3024 personel alınacağı açıklandı.

10 Eylül 2024 Resmi Gazete kararına göre alım yapılacak pozisyonlar ise şu şekilde:

  • EGM merkez teşkilatında bilgisayar işletmeni, sosyal çalışmacı, tabip, psikolog, hemşire, sosyolog, merkez emniyet müdürü ve baş komiser kadrolarına 256 kişi
  • Mütercim, memur, bilgisayar işletmeni, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, tabip, psikolog, hemşire, sosyolog, programcı, mühendis, tekniker, teknisyen, başkomiser, komiser, komiser yardımcısı kadrolarına 2768 kişi olmak üzere toplam 3024 personel alımı yapılacağı açıklandı.

Alımlar Ne Zaman Olacak?

Yapılacak olan bu alımların birçoğu kurum içinden terfiler ve atamalarla gerçekleşecek. Boş kalan pozisyonlara dışardan alım için personel alım ilanı yayınlanacak. Yayınlanacak olan personel alım ilanından anında haberdar olmak için, sitemizi takip etmeyi bırakmayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımı Haberleri