Narin'in neden ve nasıl öldürüldüğü oraya çıktı

Son dakika haberi: Narin'in neden öldürüldüğü ve nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı. İşte son dakika bilgileri.

Korkunç haber: Narin boğularak öldürüldü. İşte öldürülme nedeni.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra cesedi dere yatağında çuval içinde bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Narin’in öldürülmesiyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, cinayetle bağlantılı olduğu tespit edilen 11 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar da yer alıyor.

Boğularak öldürüldü

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda devam eden otopsi işlemlerine göre, Narin Güran'ın boğularak öldürüldüğü belirlendi. Olay esnasında, Narin’in ağzından çıkan sıvının amca Salim Güran'ın eline bulaştığı ve ardından otomobilin direksiyonuna ve koltuğuna geçtiği tespit edildi. Bu bulgu, DNA analizleriyle doğrulandı.

Adli tıp uzmanları, Narin’in cesedinden istismar dahil her türlü suçu aydınlatabilecek 91 doku örneği aldı. Ön otopsi raporuna göre, çocuğun vücudunda herhangi bir kesici veya delici alet yaralanmasına rastlanmadı, ayrıca iç kanama bulgusu da bulunamadı. Ancak cesedin çürümeye başlaması nedeniyle kesin ölüm zamanına ilişkin bir bilgi verilemedi.

Narin Güran’ın kesin ölüm nedenini ortaya koyacak olan nihai otopsi raporunun 23 Eylül 2024 tarihinde açıklanması bekleniyor. Bu rapor, soruşturmanın seyrini belirleyecek önemli bir adım olacak.

Narin neden öldürüldü?

Narin'in gördüğü bir nedenden dolayı öldürüldüğü ihtimali oldukça kuvvetli. Gelen son dakika bilgilerine göre Narin'in amcası ile annesini ahırda uygunsuz halde bulduğu ve bu nedenle abisi tarafından boğularak öldürüldüğü iddia edildi. Son ifadeler ve itiraflara göre en kuvvetli ihtimal bu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haber Haberleri