Narin Neden Öldürüldü? 3 Büyük İddia Var!

Türkiye'de günlerdir konuşulan Narin cinayetiyle ilgili iddialar ortaya çıkmaya başladı! İşte Narin'in neden öldürüldüğüyle ilgili çıkan iddialar ve detaylar...

Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde Kuran kursu çıkışı sonrası kaybolan Narin'in cansız bedeni, cumartesi günü evinin yanındaki derenin içinde bulunmuştu. Otopsisi yapılan Narin dün köyünde toprağa verildi. Türkiye, Narin'in neden öldürüldüğünü merak ediyor. Peki Narin neden öldürüldü? Ortada 3 senaryo var. İşte detaylar...

Narin Güran Neden Öldürüldü?

1-) Arazi Anlaşmazlığı:

Narin'in neden öldürüldüğüyle ilgili iddialar çıkmaya devam ediyor. Bu iddilardan biri ise arazi anlaşmazlığı. Narin cinayetinde baş şüphelilerden biri olan amcası Salim Güran ile Narin'in babası arasında 50 milyon TL değerindeki arazi anlaşmazlığı olduğu söyleniyor.

2-) İstismar

Narin'in ölümüyle ilgili en çok konuşulan bir diğer konu ise Narin'in istismara uğradığı. Bu ihtimal iddialar içinde en kötü olanı.

3-) Görmemesi Gereken Bir Şey Gördü

Bir diğer en kuvvetli iddia ise Narin'in Kuran kursu çıkışı görmemesi gereken bir şey gördüğü: (anne ile amca, abisinin yasaklı madde kullanması, abisinin bir köpeği istismar etmesi) söyleniyor.

Peki sizce Narin'i kim öldürdü? Neden öldürdü? Nasıl yaptı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından yazmayı unutmayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haber Haberleri