Kayıp Narin'le ilgili kan donduran iddia: Baygın bir şekilde, battaniyeye sarılı haldeydi!

Diyarbakır'da kaybolan Narin ile ilgili kan donduran bir iddia ortaya çıktı. Bir benzin istasyonu çalışanı, olayla ilgili gördüklerini anlattı. İşte haberin detayları...

Türkiye'nin takip ettiği kayıp Narin olayıyla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Diyarbakır'da Kuran kursu çıkışı kayıp olan ve 15 gündür arama çalışmaları devam eden Narin'le ilgili gündeme flaş iddialar düştü.

Geçtiğimiz günlerde Narin'in amcası Salim Güran, kasten öldürme ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklanmıştı. Amca Salim Güran'ın sosyal medya hesabına yorum yapan bir benzin istasyonu çalışanı, Narin'i amcasının arabasında baygın halde battaniyeye sarılı bir şekilde gördüğünü açıkladı.

t24'ün haberine göre, adının Murat Çınar Çatalca olduğu öğrenilen benzin istasyonu çalışanı, yaptığı yorumda Narin'in kaybolduğu gün amcasının aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde olduğunu iddia etti. Murat Çınar Çatalca ayrıca, Narin'in kaybolduğu gün benzin istasyonunda duran amcanın marketten yalnızca ıslak mendil aldığını söyledi.

Benzin istasyonu çalışanı şu yorumu yaptı:

"HTS kayıtlarında Salim Güran’ın, Narin Güran’ın annesi ile hem mesajları hem de arama kayıtları var. Salim Güran, Narin kaybolduktan 15-20 dakika sonra kendi aracıyla hızla köyden çıktı, yakıtını da almıyor, petrole giriyor ve yalnızca ıslak mendil alıyor. Bu muhtar, Narin'in erkek kardeşi ile de görüşüyordu. Olay günü Narin ya baygın ya da Salim elleriyle boğmuş vaziyette yatıyor ön koltukta ve üstünde koyu kahve renginde bir battaniye vardı. Salim Güran, olaydan 2 saat sonra köye karanlıkta dönüyor bu sefer sanki hiçbir şeyden habersiz gibi davranıp ne olmuş Narin'e diye ağlamış.”

Narin'i Arama Çalışmaları Devam Ediyor

15 gündür kayıp olan Narin'i arama çalışmaları devam ediyor. Amcasının arabasında bulunan; idrar, kusmuk ve kanın Narin'e ait olduğu tespit edildi. Kayıp Narin Güran’ı bulmak için bugün mezarlıkta yer altı görüntüleme cihazıyla arama yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haber Haberleri