İNG Bank'ın Temmuz Ayı Emekli Promosyon Ödemesi Belli Oldu!

İNG Bank, temmuz ayı emekli promosyon ödemesi tutarını açıkladı. İşte emeklilere ödenecek promosyon tutarı ve detaylar...

Türkiye'de emeklilere ödenen maaş promosyonları devam ediyor. Emekli vatandaşlar, bankalarını değiştirdiğinde ve anlaşmaya vardığında bu ödemeyi almaya hak kazanıyor. Bu ödemeler günümüzde emekliler için bir ek gelir sağlıyor.

Bankalar her ay emekli promosyon ödemesi tutarını yeniden açıklıyor. Maaşını başka bankaya taşıyarak maaş promosyonu kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler için; İNG Bank'tan, maaş promosyonu açıklaması geldi. İNG Bank, Temmuz ayı güncel emekli promosyon tutarını açıkladı.

İNG Bank Temmuz Ayı Promosyon Ödemesi

ING Bank’ın emeklilere yapmış olduğu emekli maaş promosyonu ödemelerinde güncel tarife şu şekilde açıklandı:

-10.000 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara: 6.250 TL
-10.000 TL - 15.000 TL arası emekli maaşı olanlara: 10.000 TL
-15.000 TL – 20.000 TL arası emekli maaşı olanlara: 12.500 TL
-20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara: 15.000 TL

Ek Ödeme Sağlanıyor

İNG Bank Temmuz ayında emeklilere en fazla nakit olarak 15.000 TL ödeme yapıyor. İNG Bank bunun yanında da otomatik ödeme talimatı veren emeklilere, 600 TL ek ödeme veriyor. 5 tane otomatik ödeme talimatı veren emekliler toplamda 3.000 TL ek ödeme kazanabiliyor.

İNG Bank, emeklilere temmuz ayında toplam 15.000 + 3.000 olmak üzere 18.000 TL promosyon avantajı sağlıyor. Bu promosyon fırsatından yararlanmak isteyen emekliler, maaşlarını İNG Bank'a taşıması gerekiyor. Maaşını İNG Bank'a taşımak isteyen emekliler, en yakın İNG Bank şubesinden başvuru yapabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haber Haberleri