Eylül ayı Aile Destek Programları ödeme tarihi belli oldu

e-Devlet üzerinden yapılan duyuruya göre, Eylül ayı aile destek ödemeleri; ödeme tarihi belli oldu! İşte haberin detayları...

Aile Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Aile Destek programı Ağustos ayı ödeme ödeme tarihlerini açıklandı. Eylül ayında yatacak olan Aile Destek Programı ödemelerinin detayları ise haberimizin devamında.

Ödemeler Sene Sonuna Kadar Uzatıldı

Normal şartlarda Aile Destek Programı ödemeleri Ağustos ayında sona erecek ve hesaplara yatmayacaktı. Kabine Toplantısı'nda alınan karara göre, destek programı ödemelerinin yıl sonuna kadar uzatıldığı açıklandı. Bu ay itibariyle Ağustos ayı ödemeleri hesaplara yatacak. En son ödeme ise Ocak ayının ilk haftasında hesaplara yatacak ve 2024 destek programı ödemeleri sona erecek.

2025 Yılı Aile Destek Programı

2025 yılında ise Aile Destek Programı ödemeleri revize edilecek ve kapsamı genişletilecek. 2025 yılı destek programı başvuruları başladığında haberdar olmak istiyorsanız, sitemizi takipte kalın.

Ödemeler Ne Zaman Yatacak?

e-Devlet üzerinden yapılan açıklamaya göre, destek programı ödemelerinin 10 Eylül tarihinde hesaplara yatırılacağı açıklandı.

Aile Destek Programı Ödemelerine Zam Gelecek Mi?

Bu yıl için destek programı ödemelerine zam gelmedi. Fakat 2025 yılında yapılacak olan yeni destek programı ödemelerinde zam geleceği düşünülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haber Haberleri