Netflix Abonelik Ücretlerine Zam Geldi!

Netflix tarafından yapılan duyuruya göre, abonelik ücretlerine zam geldi. İşte yeni tarife tutarları ve detaylar...

Günümüzde insanların, en büyük hobilerinden biri film ve dizi izlemek. Gelişen teknoloji çağında artık sinemalar çok fazla tercih edilmiyor. Bunun nedenlerinden biri ise artan sinema fiyatları. Sinemaya giden bir vatandaş günümüz şartlarında bir bilet ve bir mısır fiyatına ortalama olarak 300-400 TL arasında bir tutar ödüyor. İnsanlar artık sinemaya gitmek yerine, yaygınlaşan dijital platformaları tercih ediyor.

Netflix Abonelik Ücretlerine Zam Geldi!

Dünyanın en büyük dijital platformlarından biri olan Netflix, 9 Temmuz 2024 tarihi itibariyle güncel fiyatlarına zam yapma kararı aldı. Netflix tarafından yapılan duyuruya göre, Temel Plan, Standart Plan ve Özel Plan olmak üzere 3 plana da yaklaşık yüzde 25 oranında zam yapıldı.

Netflix fiyatlarına en son Ocak ayında büyük bir zam gelmişti. İşte Netflix'in eski fiyatı ve yeni zamlı fiyatı...

Netflix Temmuz 2024 Güncel Zamlı Fiyatlar!

Netfix Temel Plan Paketi Temmuz 2024

Netflix'in Temel Plan tarifesine baktığımızda Ocak ayında gelen zamla birlikte 119.99 TL olmuştu. Temmuz ayında gelen zamla birlikte bu ücret 149.99 TL oldu.

Netflix Standart Plan Paket Temmuz 2024

Netflix'in bir diğer paketi olan Standart Plan paketinin eski fiyatı ise 176.99 TL'ydi. Gelen bu yeni zamla birlikte 229.99 TL oldu.

Netflix Özel Plan Paket Temmuz 2024

Netflix'in son ve en pahalı paketi olan Özel Plan paketine baktığımızda, eski fiyatını 229.99 TL olarak görüyoruz. Gelen Temmuz ayı zammıyla birlikte bu fiyat ise 299.99 TL oldu.

Netflix'e yeni üye olacak kişilerden artık yeni zamlı ücretler alınacak. Eski üyelere ise bu zam aşamalı olarak sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri