MTV ödemesini Ziraat Bankası üzerinden yapanlara 4 taksit yapılıyor

MTV ödemesini henüz yapmayan vatandaşlara, Ziraat Bankası'ndan yeni kampanya geldi. İşte kampanya şartları ve detayları...

Trafiğe çıkan veya araç sahibi olan kişiler her yıl 2 defa MTV ödemesi yapması gerekiyor. Vatandaşlar, bu MTV'yi ödemekte zorlanıyor. Eskiden 1 kere ödenen MTV, ikiye çıkarılmıştı. Bankalar, MTV ödemeleri için kampanyalarını duyurmaya başladı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada, MTV ödemelerinde 1 Temmuz ile 5 Ağustos arasında ücretsiz 4 taksit yapılabileceğini açıkladı.

Kampanya Koşulları Açıklandı!

Ziraat Bankası, yaptığı açıklamada; kampanyanın 1 Temmuz tarihinde başladığını ve 5 Ağustos tarihinde sonlanacağını açıkladı. Kampanya şartları ise şöyle;

“Kampanya 1 Temmuz - 5 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak işlemler için geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Ziraat Mobil, İnternet Şubemiz, ATM'lerimiz, www.gib.gov.tr (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart ve Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız taksitli MTV ödemelerinizde işlemler 4 taksite bölünecektir.

Asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Bankkart'ın banka kartı özelliği, Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne ilişkin detaylı bilgiye https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşabilirsiniz”

Son Tarih 5 Ağustos!

Ziraat Bankası, son tarihi 5 Ağustos olarak açıkladı. Bu tarih daha ileriye alınır mı bu henüz belli değil.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri