İŞ Bankası'ndan 75.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

İŞ Bankası, yeni kampanyasını açıkladı. Açıklanan kampanyaya göre, 75.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek! İşte kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Türkiye'de mevcut ekonomi koşullarından dolayı, nakit ihtiyacı arttı. Nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlar, soluğu bankaların ihtiyaç kredilerinde alıyor. Bankalar, eskisi kadar ihtiyaç kredisi vermiyor. İhtiyaç kredisi almanın zorlaştığı bu dönemde müjde İŞ Bankası'ndan geldi. İŞ Bankası 75.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatını duyurdu.

İŞ Bankası İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Türkiye'de İŞ Bankası, çok köklü bir tarihe sahip. Müşterilerinden gelen taleplere göre ihtiyaç kredisi hazırlayan İŞ Bankası, müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

İŞ Bankası, vereceği 75.000 TL ihtiyaç kredisi için açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre, ihtiyaç kredisinin faiz oranı 4,40 olarak açıklandı. Bu kredi faiziyle, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşların; İŞ Bankası'na kredi başvurusu yapması gerekiyor. Diğer bankaların kredi maliyetlerine baktığımızda en uygun olarak şu an İŞ Bankası görünüyor.

İŞ Bankası 75.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyet Hesaplaması

İŞ Bankası'ndan 75.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar; 4,40 oranında bir faizle karşılaşıyorlar. Bu ihtiyaç kredisi ise 24 ay vade ile veriliyor. Aylık taksit tutarına baktığımızda ise, bu tutar 5.822 TL olarak karşımızda çıkıyor. Çekilecek 75.000 TL krediniin toplam geri ödemesi ise 139.732 TL olarak açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri