İNG Bank'tan 350.000 TL İhtiyaç Kredisi

İNG Bank, müşterilerine kredi vermeye devam ediyor. İşte 350.000 TL kredinin maliyet hesaplaması ve detaylar...

Günümüz ekonomisinde uygulanan para politikası nedeniyle, nakit sıkışıklığı yaşanmaya devam ediyor. Nakit darlığı yaşayan vatandaşlar, soluğu bankalarda alıyor. Bankalar, yeni ekonomi politikası nedeniyle; kredi vermeyi azalttı.

Bunun yanında bazı bankalar, ihtiyaç kredilerinde kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Müşterilerini kaybetmek istemeyen bankalar, ara ara kredi kampanyaları yayınlamaya devam ediyor. İNG Bank'tan da ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. İşte kredinin detayları...

İNG BANK İhtiyaç Kredisi Fırsatı

İNG Bank tarafından yayınlanan bu kampanya ile, müşterilere nakit desteği sağlanmaya devam ediliyor. Müşteriler, belirli maliyetler karşılığında bu nakit desteğinden faydalanabiliyorlar. İNG Bank tarafından kampanyanın tüm şartları açıklandı.

İNG Bank tarafından yayınlanan ihtiyaç kredisinde, faiz oranı 4,19 olarak açıklandı. Düşük limitli krediler için faiz oranı 3,69 iken kredinin tutarı arttıkça faiz oranı da artıyor.

ING Bank'tan ihtiyaç kredisi çekecek olanların uymaları gereken kurallar da açıklandı. Buna göre müşteriler ihtiyaç kredilerinde en fazla 36 aya kadar vade imkanından yararlanabiliyorlar. O da 50.000 TL'ye kadar olan limitlerde geçerli oluyor. Müşteriler eğer 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki tutarlarda ihtiyaç kredisi çekmek isterler ise o zaman azami vade süresi 24 ay olabiliyor. Aynı şekilde müşteriler 100.000 TL üzerinde ihtiyaç kredisi çekerler ise kredi için en fazla 12 aya kadar vade uygulanabiliyor.

350.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyet Tablosu

İNG Bank'tan çekilecek olan 350 bin TL ihtiyaç kredisinin faiz oranı 4,19 olarak açıklandı. Verilecek olan bu kredi 12 ay vade ile ödeniyor. Kredinin aylık taksitine baktığımızda ise, 40.491 TL olarak görünüyor. Kredinin toplam geri ödeme tutarı ise, 485 bin TL'yi geçiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri