Halkbank'tan 200.000 TL Evlilik Kredisi Kampanyası

Halkbank, yeni evlenecek çiftlere 200.000 TL kredi verileceğini açıkladı! İşte kredinin faiz oranı, başvuru şartları ve maliyet tablosu...

Günümüz ekonomisinin kötü olmasıyla birlikte, evlenmek isteyen çiftler zorluk çekmeye devam ediyor. Mobilya, beyaz eşya ve düğün giderlerinin oldukça artmasıyla birlikte evlenmek isteyen çiftler; kredi yollarını araştırmaya başladı.

Devletten 150.000 TL faizsiz 2 yıl geri ödemesiz olarak alınan kredinin çiftlere yetmemesi nedeniyle bankalar da kredi kampanyaları düzenlemeye başladı. Halkbank yeni evlilik kredisi kampanyasını açıkladı.

Halkbank tarafından yapılan kredi açıklamasında "Evliliğe hazırlık sürecinde bulunan müşterilerimizin; mobilya, ev tekstili, düğün, balayı gibi masraflarını karşılayabilmelerine yönelik cazip faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle oluşturulan kredi ürünümüzdür.

Evlilik kredisinden yararlanmak isteyen müşterilerin belediyeden alınan nikâh tarihli belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir. " ifadelerine yer verildi.

Halkbank Evlilik Kredisi 2024

Halkbank tarafından yapılan kredi açıklamasında, alınacak olan evlilik kredisi 3 aya kadar ertelenebiliyor. Halkbank'ın 200.000 TL olarak vereceği evlilik kredisinin maliyet tablosu ve şartları belli oldu.

Halkbank Evlilik Kredisi Şartları

Halkbank tarafından yapılan duyuruda şartlar şöyle açıklandı:

  • Kredi tutarı; 50.000 TL'ye kadar azami vade 36 ay, 50.001 TL - 100.000 TL arası azami vade 24 ay, 100.001 TL üzeri tutarlar için azami vade 12 ay olarak uygulanmaktadır.
  • Yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.
  • Kredi faiz oranı, Bankamızdan en az kredi taksit tutarı kadar Kredili Mevduat Hesabı açtırmayı ve Hayat Sigortası yaptırmayı talep eden müşterilerimiz için geçerlidir.
  • Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 100.000 TL 24 ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında müşterimiz için bir yıllık sigorta primi 2042,61 TL’dir.
  • Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve kredi kullandırımını durdurma hakkını saklı tutar.

Halkbank 200.000 TL Evlilik Kredisi Maliyet Tablosu

Halkbank tarafından verilen 200.000 TL evlilik kredisi 12 ay vade ile veriliyor. Halkbank bu kredi için faiz oranını 4,95 olarak belirledi. Halkbank'ın yayınladığı taksit tablosunda aylık taksit olarak 24.427,58 TL ödeneceği açıklandı. Verilecek olan 200.000 TL evlilik kredisinin ortalama geri ödemesi 295 bin TL'yi buluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri