Benzin fiyatlarına zam geliyor

Son Dakika Haberi: Yapılan açıklamaya göre, benzin fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere zam yapılacak. Peki motorin fiyatlarına da zam gelecek mi? Benzin fiyatlarına ne kadar zam gelecek? İşte haberin detayları...

Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorin fiyatlarına yapılan indirim, vatandaşları oldukça sevindirmişti. Fakat yapılan bu indirim yeniden geri alınıyor. Benzin fiyatlarına yeniden zam gelmesi bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki hareketlilik, akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Yaşanan bu hareketlilik ile birlikte benzin fiyatlarına zam geliyor. Benzin fiyatlarına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 85 kuruşluk bir zammın yapılması bekleniyor.

Motorin Fiyatlarına Zam Gelecek Mi?

Şu anlık motorin fiyatlarına herhangi bir zam açıklanmadı. Fakat, geçtiğimiz senaryoları örnek alırsak; motorin fiyatlarına da yakın zamanda yeni bir zammın gelmesi bekleniyor.

14 AĞUSTOS GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI:

İSTANBUL AVRUPA YAKASI

Benzin: 43.61 TL
Motorin: 43.74 TL
LPG: 22.94 TL

İSTANBUL ANADOLU YAKASI

Benzin: 43.49 TL
Motorin: 43.67 TL
LPG: 22.39 TL

Ankara

Benzin: 44.10 TL
Motorin: 44.28 TL
LPG: 22.94 TL

İZMİR

Benzin: 44.51 TL
Motorin: 44.76 TL
LPG: 22.64 TL

14 Mayıs seçimleri öncesi benzin litre fiyatı 19,76, motorin litre fiyatı da 18,58 liradan satılıyordu. Seçimlerden bugüne kadar benzine yaklaşık 24 lira, motorine ise yaklaşık 25 lira zam geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri