Akbank'tan 30.000 TL'ye Varan Faizsiz Kredi İmkanı!

Akbank, yeni müşterilerine 30.000 TL'ye varan faizsiz kredi imkanı sunuyor. İşte kampanya detayları...

Günümüz şartlarında geçim artık çok zorlaştı. Zorlaşan bu geçim derdine vatandaşlar yeni imkanlar, yeni kampanyalar araştırmaya başladı. Nakit darlığının yaşandığı bu dönemde, bankalar yeni kampanyalar üretmeye başladı. Akbank da bu bankalara dahil oldu ve yeni faizsiz kredi kampanyasını açıkladı.

Akbank, Temmuz ayında da müşterilerine yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Akbank tarafından web sitesi üzerinden yapılan açıklamada, mobil uygulama üzerinden Akbank'lı olan kişilere 30.000 TL'ye kadar yüzde 0 faiz oranıyla kredi verilecek.

10.000 TL 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 20.000 TL 3 ay vadeli taksitli nakit avans fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşların, 31 Temmuz tarihine kadar mobil uygulama üzerinden Akbank'lı olması gerekiyor.

Kampanya Şartları Açıklandı!

Faizsiz 30.000 TL kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar için şartlar ise şu şekilde:

Kampanyadan 31 Mayıs - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecini tamamlayan müşteriler faydalanabilir.

Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması ardından Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.

Mobilden Akbanklı olan yeni müşterilerimiz, müşteri olduktan sonra en geç 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir.

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve ilk defa Akbanklı olacak müşteriler, 31 Temmuz’a kadar belge işlemlerinin tamamlanarak evrakların bankaya gelmesi sonrasındaki 10 gün içerisinde Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilirler.

Aylık Taksit Tutarı Belli Oldu:

Akbank, aylık taksit tutarlarını da açıkladı. Açıklanan taksit tablosuna baktığımızda 10.000 TL kullanan vatandaşlar, bu tutarı 6 ay içinde 1.666 TL olarak ödüyorlar. Normal olarak 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan vatandaşlar ise 4.64 tutarında bir faizle karşılaşıyor.

Akbank'tan 10.000 TL faizsiz kredi kullanan vatandaşlar geri ödeme olarak toplamda 10.057 TL ödüyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri