Ziraat Bankası personel alımı sözlü mülakat yer ve tarihleri belli oldu

Ziraat Bankası 2024 yılı personel alımı hakkında açıklama geldi. Sözlü mülakat yer ve tarihleri belli oldu.

Ziraat Bankası personel alımı sözlü mülakat yer ve tarihleri açıklandı.

Ziraat Bankası tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada banka personel alımı yazılı sınavından sonra sıralamaya giren adayların sözlü mülakat yer ve tarihlerinin belli olduğuna yer verildi.

Banka resmi internet adresi üzerinden konu ile ilgili yapılan açıklamada sınavın 10 Ağustos 2024 tarihinde yapıldığı, sınavın ardından sıralamanın belli olduğu ve sözlü mülakat tarihlerinin, yer ve saatlerinin belli olduğuna yer verildi.

Banka resmi internet adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"10 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen Ziraat Bankası işe alım yazılı sınav sonucuna göre mülakata katılmaya hak kazanan adayların mülakat tarih/saat/adres bilgisi yayınlanmıştır. Söz konusu bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Adayların mülakata gelirken yanlarında aşağıda yer alan belgeleri bulundurmaları gerekmektedir:

Fotoğraflı kimlik belgesinin aslı (nüfus cüzdanı veya pasaport),
Mezun olunan üniversiteye ait diplomanın veya okuldan alınan geçici mezuniyet belgesinin aslı, eğer aslı yoksa noterden veya ilgili okuldan alınan onaylı sureti (İşe başlama tarihi itibarıyla mezun olabilecek durumda olup, mülakat tarihi itibarıyla mezun durumda olmayan adayların öğrenci belgesinin aslı) veya e-devletten alınacak kare kodlu mezuniyet belgesi,
Erkek adaylar için askerlik durum belgesinin aslı, (tecil, terhis veya muafiyet; muaf ise muafiyet nedenini gösterir belge) e-devletten alınacak kare kodlu askerlik durum belgesi,
Mülakatta, sizden tercihen Bankacılık sektörü ile ilgili bir konuda proje hazırlamanız ve mülakat komisyonuna hazırladığınız en fazla 5 slaytlık sunum ile birlikte projenizi anlatmanız beklenmektedir. Sunumu hazırlamamış olmanız mülakatınızı olumsuz etkileyebilir.

Sizler için mülakat heyecanınızı yönetebilmek ve sunum hazırlarken fikir alabileceğiniz verimli bir eğitim içeriği planlanmıştır. Mülakat öncesinde eğitime yönelik bilgilendirme Yetenek Yönetimi Bölüm Başkanlığı tarafından yapılacaktır. Ayrıca 6 Eylül 2024 tarihi itibari ile bir kişilik envanteri uygulaması planlanmaktadır. Bu envanter ile sizi daha yakından tanımayı amaçlıyoruz. Tarafınıza yapılacak bilgilendirmeler İstanbul Üniversitesi başvuru sisteminde kayıtlı cep telefonu ve/veya mail adreslerinize yapılacaktır. Bu nedenle mail kutunuzu kontrol etmeyi unutmayınız.

Mülakata katılacak tüm adaylarımıza başarılar diler, sağlıklı günler dileriz.

Değerli Adaylarımız,

10 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen; Ziraat Finans Grubu işe alım yazılı sınav sonuçları yayımlanmıştır.
Yazılı sınav sonucunuzu https://ziraatbankisealim.istanbul.edu.tr/(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden daha önce SMS ile gönderilen kullanıcı adı ve şifrenizi girerek öğrenebilirsiniz.
Mülakata katılmaya hak kazanan adaylar için mülakat yerleri ve tarihlerine ilişkin bilgilendirme Bankamızın internet sitesinde daha sonra yapılacaktır.
Ziraat Finans Grubuna göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Ziraat Bankası İşe Alım İlanı

Bankamız, İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere 20 Müfettiş Yardımcısı, 150 Uzman Yardımcısı ile personel ihtiyacı olan illerdeki Şubelerde görevlendirilmek üzere 600 Servis Görevlisi istihdam ed​ecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri